HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Zgjidhje perfekte per akomodimin tuaj

Cmimet e dhomave

Ju mund te gjeni tarifat duke klikuar tek Menaxhimi.  

Si mund te shtoj nje Pakete dhome?
Eshte shume e lehte per te shtuar nje Pakete dhome te re. Ju lutem ndiqni hapat e meposhtem dhe mesoni si ta beni.

  1. Klikoni Tarifat

     

  2. Kliko butonin +

  3. Ne kete dritare ju mund te shtoni te gjitha te dhenat per Paketat e dhomes.

Gjithashtu ju mund te zgjidhni dhe per sa kohe kjo pakete do jete aktive. Zgjidhni datat qe deshironi diku klikuar ne kalendar. 

sqAlbanian