HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Mbani nen kontroll aktivitetin e klienteve tuaj

Si te bej Check-Out nje klient

Ne kete artikull do te gjeni si te beni Check-Out nje klient. 

  • Shkoni tek kryefaqe.

  • Tek largimet sot do gjeni listen e klienteve qe do largohen sot nga hoteli. 

  • Klikoni emrin qe deshironi te beni Check-Out dhe klikoni Check-Out.

sqAlbanian