HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Mbani nen kontroll aktivitetin e klienteve tuaj

Si te ndryshoj nje rezervim

Ju mund te ndryshoni shume lehte nje rezervim ne hotelBee. 

  1. Shkoni tek kryefaqe.

  2. Klikoni Rezervimet.

  3. Gjeni nje rezervimin qe deshironi te ndryshoni nga lista e rezervimeve dhe klikoni siper tij.

     

  4. Klikoni Modifiko Rezervimin

  5. Pasi te keni bere ndryshimet e nevojshme klikoni Ruaj.

sqAlbanian