HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Mund te sinkronizoni inventarin e dhomave me kanalet e jashtme te shitjeve

Furnizuesit

Organizoni produktet tuaja ne menyre me eficente duke perdorur furnizuesit. Menaxhoni ne menyre efektikve faturat e blerjeve duke shtuar furnizuesit tuaj ne program.  

Ku mund ti gjej furnizuesit?

Furnizuesit i gjeni ne menune POS. Klikoni POS ne menune majtas dhe pastaj Furnizuesit. 

Si mund te shtoj nje furnizues?

Shkoni tek menuja Furnizuesit dhe klikoni butonin +. 

Detajet qe ju mund te vendosni per nje furnizues.

Ju lutem shikoni foton e meposhte per te pare detajet qe mund te vendosni per nje furnizues, 

Si mund te gjej nje furnizues?

Shkoni tek menuja furnizuesit. Tek lista klikoni ikonen filtro listen. Vendosni emrin qe deshironi te gjeni ne kerkim. 

Si mund te ndryshoj nje furnizues.

Gjeni emrin e furnizuesit qe deshironi te ndryshoni tek lista dhe klikoni siper tij. Pasi te keni bere ndryshimet klikoni ruaj. 

Si mund te fshij nje furnizues?

Find a supplier you want to delete and select it. Click the recycle bin icon to delete. Click Yes on the confirmation and its done. 

On this page
sqAlbanian