HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Generate branded invoices for your clients

Transaksione

Ju do gjeni te gjitha transaksionet ne nje faqe te vetme. 

Ku mund ti gjej transaksionet?

Ne menune majtas klikoni Financa. Klikoni ne kategorine Transaksione.

Si mund te gjej nje transaksion?

Fillimisht selektoni datat qe deshironi te gjeni transaksionet. 

Pasi te keni selektuar datat klikoni ikonen e kerkimit. 

Ju mund te kerkoni sipas dates, numrit, tipit, emrit, menyres, shumes, llogarise, krijuar nga useri dhe nga veprimet.

On this page
sqAlbanian