Docly

Faturat

Estimated reading: 2 minutes

Ku mund ti gjej faturat?

 1. Në menunë e majtë ju duhet të gjeni Financat dhe klikoni mbi të.

 2. Pas kësaj ju mund të shihni faturat.

 3. Në faqen e faturës mund të gjeni statusin, shumën dhe emrin.

 4. Ju gjithashtu mund të përdorni filtra të ndryshëm për të kërkuar në mënyrë specifike atë që kërkoni.

Si mund te shtoj nje fature?

Per te shtuar nje fature te re klikoni butonin + qe ndodhet tek faqja faturat. Plotesoni faturen me klikoni ruaj. 

Si mund te ndryshoj nje fature?

 1. Gjeni faturën që dëshironi të modifikoni dhe klikoni mbi të.

 2. Ju mund të shtoni produkte ose shërbime në faturë.

 3. Bëni ndryshimet që dëshironi dhe klikoni ruaj.

 4. Këtu mund të ndryshoni gjithashtu statusin për një porosi specifike.

 5. Ka statuse të ndryshme: Aprovuar, Paguar, Pjesërisht e paguar, Anuluar.

 6. Nëse dëshironi të shtoni një produkt ose shërbim të ri, thjesht klikoni në SHTO RRESHT TË RI dhe mund të shtoni produkte ose shërbime të pakufizuara për faturë.

Si mund te fshi nje fature?

 1. Shkoni në faqen e faturës.

 2. Gjeni faturën që dëshironi të fshini dhe zgjidhni atë.

 3. Klikoni ikonën e koshit të riciklimit.

 4. Klikoni po në faqen e konfirmimit.

Si mund te gjej nje fature?

Klikoni ne ikonen e kerkimit qe ndodhet ne ne faqen e faturave. Ju mund te kerkoni sipas : emrit, dates, statusit ose shumes totale te fatures. 

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian