Sherbimet

Estimated reading: 1 minute 214 views

Ku mund ti gjej shërbimet?

Së pari ju duhet të shkoni te moduli POS. Pas kësaj duhet të klikoni mbi Produktet që mund t'i gjeni në menunë e sipërme. Siç tregohet më poshtë mund të gjeni Shërbimet.

Si mund të shtoj një shërbim të ri?

Shkoni tek kategoria sherbimet dhe klikoni butonin SHTO TE RI. Plotesoni te dhenat per sherbimin dhe klikoni ruaj. 

Si mund te ndryshoj nje sherbim?

Shkoni te menuja e shërbimit dhe gjeni emrin e shërbimit që dëshironi të modifikoni. Klikoni mbi të dhe do të shihni detajet e shërbimit. Pasi të bëni ndryshimet që dëshironi, thjesht klikoni ruaj. 

Si mund të fshij një shërbim?

Gjeni produktin qe deshironi te fshini nga lista dhe chekojeni ate dhe pastaj klikoni ne ikonen fshi te selektuarat. 

Share this Doc

Sherbimet

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian