Si te modifikoni nje porosi te hapur

Estimated reading: 1 minute 15 views

Së pari ju duhet të shkoni te moduli POS.

Pas kësaj ju mund të gjeni në menunë e sipërme ku shkruan Porositë. Tani mund të klikoni në OPEN siç e shihni në foto.
Ju mund të shihni të gjitha porositë e hapura që keni. Gjeni atë që dëshironi të modifikoni dhe klikoni mbi të. Tani mund të klikoni butonin modifiko.
Pas kësaj ju mund të modifikoni porosinë duke shtuar ose zbritur një sasi të produktit ose duke e fshirë plotësisht produktin nga porosia.

Leave a Comment

Share this Doc

Si te modifikoni nje porosi te hapur

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian