Konfigurimi i Llojeve te dhomave dhe dhomat

Estimated reading: 1 minute 113 views

Llojet e dhomave

Për të shtuar dhoma, së pari duhet të keni të konfiguruar të paktën një lloj dhome. Për ta bërë këtë, shkoni te Menaxhimi -> Llojet e dhomave dhe klikoni shenjen +

Pasi te keni hapur formen plotesoni informacionin e deshiruar duke perfshire te dhenat baze, facilitetet, cmimin dhe taksat. 

Dhomat

Tani mund te shtoni njesi te asaj dhome. Hapat jane te ngjashem me ate te shtimit te nje lloj dhome. Kaloni tek Menaxhimi -> Dhomat 

Tani klikoni butonin SHTO TE RI për të shtuar një të ri ose klikoni në emrin e një dhome për të modifikuar një dhomë.

Leave a Comment

Share this Doc

Konfigurimi i Llojeve te dhomave dhe dhomat

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian