HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Zgjidhje perfekte per akomodimin tuaj

Docly

Si te ndryshoj nje rezervim

Estimated reading: 1 minute 55 views

Ju mund te ndryshoni shume lehte nje rezervim ne hotelBee. 

  1. Shkoni tek kryefaqe.

  2. Klikoni Rezervimet.

  3. Gjeni nje rezervimin qe deshironi te ndryshoni nga lista e rezervimeve dhe klikoni siper tij.

     

  4. Klikoni Modifiko Rezervimin

  5. Pasi te keni bere ndryshimet e nevojshme klikoni Ruaj.

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian