HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Mund te sinkronizoni inventarin e dhomave me kanalet e jashtme te shitjeve

Docly

Si te krijoj nje rezervim te ri

Estimated reading: 1 minute 50 views

Si te krijoni nje rezervim nga dashboardi apo menuja

Hapi 1

Kur ju jeni ne Dashboard mund te beni nje rezervim te ri direkt nga butoni + qe ndodhet ne faqen e pare ose mund te klikoni Rezervim i Ri qe ndodhet ne pjesen e siperme te Dashboard.

  1. Zgjidhni datat qe deshironi te rezervoni
  2. Klikoni kerko dhe ju do te shikoni dhomat e lira per ato data qe keni zgjedhur.
  3. Selektoni dhomen qe deshironi te rezervoni. Ju mund te zgjidhni me shume se nje dhome dhe te zgjidhni cmime te ndryshme nese ato jane aktive.
  4. Pas ksaj klikoni Hapi Tjeter

Hapi 2

Selektoni nje klient ekzistues nga lista e klienteve ose regjistroni nje klient te ri.

Pasi te keni vendosur te dhenat e klientit klioni shto klient. Pasi te keni regjistruar te gjithe personat klikoni hapi tjeter.

Hapi 3

Ky eshte hapi i fundit para se te konfirmoni rezervimin e ri. Ketu ju mund te vendosni Skonto bazuar ne nje cmim fiks ose %. 

Vendosni sherbime shtese nqs deshironi.

Vendosni te dhenat e pageses ose. Ju mund te zgjidhni nje klient ekzistues per pagesen ose mund te regjistroni nje te ri.

Pasi te keni vendosur te gjitha te dhenat qe ju per klientin klikoni Konfirmo Rezervimin. 

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian