Docly

Llogaritë

Estimated reading: 2 minutes

Ku mund të gjej Llogaritë?

Ne menune majtas mund te gjeni Llogaritë.

Si mund te shtoj nje rol te ri?

Ne menune llogarite do te gjeni dhe rolet. Klikoni butonin SHTO TE RI qe shikoni ne ekran. Selektoni te gjitha te drejtat qe deshironi te jepni per ate rol dhe klikoni ruaj. 

Mund të krijoni leje të pakufizuara për role në llogarinë tuaj. Pasi të keni bërë lejet e roleve, mund të shtoni përdorues.  

Si mund të shtoj një përdorues të ri?

Shkoni te menuja e përdoruesit dhe klikoni butonin SHTO TE RI.

Plotesoni te dhenat qe shfaqen ne foton me poshte. Ju lutem vendosni adresen e sakte te email per cdo perdorues pasi ju mund te ktheni kodin e atij perdoruesi vetem nepermjet adreses se email. Tek rolet zgjidhni me kujdes se cfare te drejtash do ti jepni nje perdoruesi. Klikoni ruaj pasi te keni bere ndryshimet.

Si mund ta çaktivizoj një përdorues?

  1. Shkoni në listën tuaj të përdoruesve.

  2. Gjeni përdoruesin që dëshironi të çaktivizoni dhe klikoni mbi të.

  3. Klikoni butonin e çaktivizimit në detajet e përdoruesit.

  4. Me pas klikoni ruaj.

Si te riktheni fjalekalimin?

Shkoni në faqen tuaj të hyrjes dhe klikoni Keni harruar fjalëkalimin. Vendosni emrin e përdoruesit që dëshironi të merrni fjalëkalimin. Do të merrni një fjalëkalim të ri në emailin që keni vendosur për atë përdorues.

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian