Docly

Kategorite e klienteve

Estimated reading: 1 minute

Për të gjetur Kategoritë e Klienteve ndiqni këto hapa: Menaxhimi -> Klientet

Si mund të shtoj kategori të re të klientesh?

Fillimisht shkoni te faqja juaj e klienteve.

Klikoni butonin SHTO TE RI.

Pasi të klikoni në butonin SHTO TE RI, do të shihni këtë faqe dhe këtu mund të shtoni kategorine e klienteve. 

Pasi të vendosni kategorinë e klienteve, klikoni ruaj.

Si mund të modifikoj një kategori klientesh?

Shkoni te lista e kategorive te klienteve dhe zgjidhni regjistrimin që dëshironi të modifikoni. Klikoni mbi të. Pasi të keni bërë ndryshime, klikoni ruaj.

Si mund të fshij një kategori klientesh?

Shkoni te lista e klienteve dhe zgjidhni rekordin që dëshironi të fshini. Pas kësaj, klikoni ikonën e koshit të riciklimit në këndin e sipërm djathtas.

Klikoni po në dritaren e konfirmimit.

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian