HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Mbani nen kontroll aktivitetin e klienteve tuaj

Docly

iOS SSL Warning

Estimated reading: 1 minute

iOS SSL Warning

Apple ka bere nje perditesim te programit te vet dhe derisa te rregullojme dhe ne hyrjen ne program ju lutem ndiqni hapat e meposhtem per te hyre. 

Kur ju do tentoni te hyni ne program do ju shfaqet pamja si me poshte dhe nuk do mund te hyni ne program. 

Ju lutemi hapni kete link ne iPhone 

https://db.hotelbee.co:6984/_utils/

Pasi te hapni linkun do shikoni pamjen si me poshte. Ju lutem ndiqni hapat e meposhtem.

Kliko Show Details 

Kliko visit this website

Kliko perseri visit this website 

Pasi te hapet linku ju mund ta mbyllni ate dhe te hapni programin pa problem ne iPhone. 

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian