Parametrat

Estimated reading: 1 minute 127 views

Te pergjithshme

Ku mund ta gjej faqen e parametrave?
Për të gjetur faqen e përgjithshme, shkoni te Parametrat -> Te Pergjithshme.

Në faqen e përgjithshme mund të vendosni informacione të përgjithshme për hotelin tuaj. Detajet që mund t'i vendosni në faqen e përgjithshme: 
Logo
Emri
Ndryshoni gjuhën
Monedha
When you want to show the address header of footer
Starting your invoice number
Emaili per njoftime

Prona

Përpara se të përdorni softuerin, duhet të konfiguroni parametrat e prones. Detajet që do të vendosni në pronë do të shfaqen në motorin e rezervimit dhe në faturat që do te bëni.

Leave a Comment

Share this Doc

Parametrat

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian