Taksat

Estimated reading: 1 minute 83 views

Ku mund te gjej taksat?

Ju mund te konfiguroni taksat ne HotelBee. Per te bere kete ndiqni hapat e meposhtem:
Shkoni tek menuja Financa dhe pastaj te kategoria Taksat.

Si mund te shtoj nje takse?

Fillimisht shkoni ne faqen Taksat.

Klikoni butonin SHTO TE RI.

Pasi të klikoni në butonin SHTO TE RI do të shihni këtë faqe dhe këtu mund të shtoni taksën. 

Pasi te keni plotesuar te dhenat klikoni ruaj. 

Si te modifikoni nje takse?

Shkoni te faqja Tatimet dhe gjeni tatimin që dëshironi të modifikoni nga lista. Klikoni mbi emrin e taksës dhe më pas do të shfaqet një dritare me detaje tatimore. Bëni ndryshimet që dëshironi dhe klikoni ruaj.

Si mund te fshi nje takse?

Shkoni ne faqen e taksave dhe gjeni taksen qe deshironi te fshini. Selektoni taksen dhe klikoni fshi te selektuarat. 

Leave a Comment

Share this Doc

Taksat

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian