HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Zgjidhje perfekte per akomodimin tuaj

Docly

Partneret

Estimated reading: 1 minute 49 views

Nese ju keni nje liste ekzistuese partneresh ose doni te shtoni te rinj ju mund ti listoni ne program.

Ku mund te gjej menune e partnerve?

Per te gjetur menune e Partnereve ndiqni keto hapa: Menaxhimi -> Partneret 

Si mund te shtoj nje partner te ri?

Klikoni butonin + dhe plotesoni fushat me informacionin e nevojshem ne lidhje me partnerin tuaj dhe klikoni ruaj.

Mund te shikoj me shume te dhena per partneret?


Po patjteter. Ju mund te shikoni detaje te plota ne lidhje me nje partner. Ju mund te shikoni te gjithe historikun e rezervimeve, faturat dhe dokumente tjera. Me ane te kalendarit mund te zgjidhi kohen qe deshironi qe tju shfaqen te dhenat. 

Shtimi i kontakteve per partneret.

Ju mund te vendosni gjithashtu dhe nje person kontakti per partneret tuaj. Mund te vendosni me shume se nje person kontakti per nje partner. 

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian