Docly

Si te krijoj nje rezervim te ri

Estimated reading: 1 minute

Hapi 1

Kur ju jeni ne Kryefaqe mund te beni nje rezervim te ri direkt nga butoni + qe ndodhet ne faqen e pare ose mund te klikoni Rezervim i Ri qe ndodhet ne pjesen e siperme te Kryefaqe.

  • Zgjidhni datat qe deshironi te rezervoni
  • Kliko "Kërko" dhe do të shihni të gjitha dhomat që janë të disponueshme për atë interval datash

  • Selektoni dhomen qe deshironi te rezervoni. Ju mund te zgjidhni me shume se nje dhome dhe te zgjidhni cmime te ndryshme nese ato jane aktive.
  • Me pas klikoni Hapi Tjeter

Hapi 2

Selektoni nje klient ekzistues nga lista e klienteve ose regjistroni nje klient te ri.

Pasi te keni vendosur te dhenat e klientit klioni shto klient. Pasi te keni regjistruar te gjithe personat klikoni hapi tjeter.

Hapi 3

  • Ky është hapi i fundit përpara se të konfirmoni rezervimin. Këtu mund të shtoni një zbritje në rezervim bazuar në një shumë fikse ose përqindje (%). 

  • Vendosni sherbime shtese nqs deshironi.

  • Vendosni te dhenat e pageses , ju mund te zgjidhni nje klient ekzistues per pagesen ose mund te regjistroni nje te ri.

  • Pasi te keni vendosur te gjitha te dhenat qe ju nevojiten per klientin klikoni Konfirmo Rezervimin. 

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian