HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Mund te sinkronizoni inventarin e dhomave me kanalet e jashtme te shitjeve

Docly

Produktet

Estimated reading: 1 minute 46 views

Ju mund te shtoni produkte pa limit ne program.

Ku mund te gjej produktet?

Si fillim shkoni ne menune POS ne te majten tuaj pastaj do gjeni kategorine Produktet.

Si mund te shtoj nje produkt?

Per te shtuar nje produkt klikoni ne butonin +qe gjendet siper listes se produkteve. 

Vendosni te gjitha detajet dhe klikoni ruaj. Nese keni produkte te perbera klikoni e perbere, kjo do ju ndihmoje qe te keni nje inventar me te sakte ne te ardhmen. Zgjidhni POS qe deshironi qe nje produkt te shfaqet. Gjithashtu ju mund te vendosni dhe informacion mbi blerjen e produktit dhe ky informacion perdoret per raportet e inventarit ne te ardhmen.

Si mund te ndryshoj nje produkt?

Nese deshironi te ndryshoni nje produkt gjeni produktin qe deshironi te ndryshoni nga lista e produkteve. Ju gjithashtu mund te kerkoni dhe produktin. Klikoni siper produktit qe deshironi te ndryshoni. Pasi te keni bere ndryshimet klikoni ruaj. 

Si mund te fshi nje produkt?

Gjeni emrin e produktit qe deshironi te fshini. Pasi ta keni selektuar produktin klikoni fshi te selektuarat.. 

Si mund te gjej nje produkt?

Klikoni mbi ikonen e kerkimit dhe shkruani emrin qe deshironi te gjeni.

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian