HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Mbani nen kontroll aktivitetin e klienteve tuaj

Docly

Fatura Dalje

Estimated reading: 1 minute 59 views

Ku mund te gjej Fatura Dalje?

Ne menune majtas klikoni Financa. Klikoni ne kategorine Fatura Dalje.

Si mund te shtoj nje fature dalje?

Shtimin e faturave te daljes duhet ta beni manualisht ne program. Per te shtuar nje fature dalje klikoni + qe ndodhet ne faqen Fatura Dalje.

Si mund te ndryshoj nje fature dalje?

Gjeni faturen e daljes qe deshironi te ndryshoni dhe klikoni siper saj. Ju mund te shtoni produkte ose sherbime tjera. Beni ndryshimet qe ju duhen dhe klikoni ruaj. Ketu ju gjithashtu ju mund te ndryshoni statusin. Ka disa statuse per faturen : Arovuar, paguar dhe pjeserisht e paguar.
Nese deshironi te shtoni produkte ose sherbime klikoni shto nje rresht te ri, ju mund te shtoni produkte dhe sherbime pa limit ne fature. 

Si mund te gjej nje fature dalje?

Klikoni ne ikonen e kerkimit qe ndodhet ne ne faqen e Fatura Dalje. Ju mund te kerkoni sipas: furnizuesit,numrit, dates dhe statusit.

Si mund te fshi nje fature dalje?

Shkoni ne faqen e faturave te daljes. Selektoni faturen qe deshironi te fshini dhe me pas klikoni fshi te selektuarat. Kujdes: Jo te gjithe perdoruesit mund te fshijne nje fature. Vetem perdoruesit e autorizuar mund te fshijne nje fature. 

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian