HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Mund te sinkronizoni inventarin e dhomave me kanalet e jashtme te shitjeve

Docly

Preventiv

Estimated reading: 2 minutes 53 views

Ju mund te krijoni nje preventiv ne program. Nese ju duhet te krijoni nje oferte per klientet tuaj mund ta beni shume lehte ne program. 

Ku mund te gjej preventivin?

Ne menune majtas klikoni Financa. Klikoni ne kategorine Preventiv.

Si mund te shtoj nje preventiv?

Per te shtuar nje preventiv klikoni + qe ndodhet ne faqen Preventiv.

Si mund te ndryshoj nje preventiv?

Gjeni preventivin qe deshironi te ndryshoni dhe klikoni siper tij. Ju mund te shtoni produkte ose sherbime tjera. Beni ndryshimet qe ju duhen dhe klikoni ruaj. Ketu ju gjithashtu ju mund te ndryshoni statusin
Ka disa statuse per faturen : Arovuar dhe Derguar.Nese deshironi te shtoni produkte ose sherbime klikoni shto nje rresht te ri, ju mund te shtoni produkte dhe sherbime pa limit ne fature. 

Si mund te gjej nje preventiv?

Klikoni ne ikonen e kerkimit qe ndodhet ne ne faqen e preventivit. Ju mund te kerkoni sipas: emrit te klientit, numrit, dates ose statusit.

Si mund te fshi nje preventiv?

Shkoni ne faqen e llogarive. Selektoni llogarine qe deshironi te fshini dhe me pas klikoni fshi te selektuarat. Kujdes: Jo te gjithe perdoruesit mund te fshijne nje fature. Vetem perdoruesit e autorizuar mund te fshijne nje llogari.

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian