HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Zgjidhje perfekte per akomodimin tuaj

Docly

Shpenzimet

Estimated reading: 1 minute 48 views

Ku mund ti gjej shpenzimet?

Ne menune majtas klikoni Financa. Klikoni ne kategorine shpenzimet.

Si mund te shtoj nje fature shpenzimi?

Shtimin e faturave te shpenzimeve duhet ta beni manualisht ne program. Per te shtuar nje fature shpenzimi klikoni + qe ndodhet ne faqen Shpenzimet.

Si mund te ndryshoj nje shpenzim?

Gjeni shpenzimin qe deshironi te ndryshoni dhe klikoni siper tij. Ju mund te shtoni produkte tjera. Beni ndryshimet qe ju duhen dhe klikoni ruaj. Ketu ju gjithashtu ju mund te ndryshoni statusin. Ka disa statuse per faturen : Arovuar dhe Paguar.
Nese deshironi te shtoni produkte ose sherbime klikoni shto nje rresht te ri, ju mund te shtoni produkte dhe sherbime pa limit ne fature.

Si mund te gjej nje shpenzim?

Klikoni ne ikonen e kerkimit qe ndodhet ne ne faqen e shpenzimeve. Ju mund te kerkoni sipas : emrit,numrit, dates dhe statusit.

Si mund te fshi nje shpenzim?

Shkoni ne faqen e shpenzimeve. Selektoni faturen qe deshironi te fshini dhe me pas klikoni fshi te selektuarat. Kujdes: Jo te gjithe perdoruesit mund te fshijne nje fature. Vetem perdoruesit e autorizuar mund te fshijne nje fature. 

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian