HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Mund te sinkronizoni inventarin e dhomave me kanalet e jashtme te shitjeve

Docly

Faturat

Estimated reading: 2 minutes 49 views

Ku mund ti gjej faturat?

Ne menune majtas do gjeni Financa. Klikoni tek financa dhe mund te gjeni faturat ne menune e Financave. Ne faqen faturat do gjeni informacione te ndryshme mbi faturat. Gjeni staatusin per secilen fature. 

Si mund te shtoj nje fature?

Per te shtuar nje fature te re klikoni butonin + qe ndodhet tek faqja faturat. Plotesoni faturen me klikoni ruaj. 

Si mund te ndryshoj nje fature?

Gjeni faturen qe deshironi te ndryshoni dhe klikoni siper saj. Ju mund te shtoni produkte ose sherbime ne fature tuaj. Beni ndryshimet qe deshironi dhe klikoni ruaj. Ketu ju gjithasthu mund te ndryshoni dhe statusin e fatures tuaj. Ka disa statuse per faturen si: Aprovuar, Paguar, Pjeserisht e paguar dhe anullo.
Nese deshironi te shtoni produkte ose sherbime klikoni shto nje rresht te ri, ju mund te shtoni produkte dhe sherbime pa limit ne fature. 

Si mund te fshi nje fature?

Go to invoice page and find the invoice you want to delete. Select the invoice you want to delete and click the recycle bin icon. Click yes on the confirmation page. Caution: Not all of users can delete an invoice. Only users with permissions can delete invoices. 

Si mund te gjej nje fature?

Klikoni ne ikonen e kerkimit qe ndodhet ne ne faqen e faturave. Ju mund te kerkoni sipas : emrit, dates, statusit ose shumes totale te fatures. 

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian