HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Mund te sinkronizoni inventarin e dhomave me kanalet e jashtme te shitjeve

Docly

Transaksione

Estimated reading: 1 minute 48 views

Ju do gjeni te gjitha transaksionet ne nje faqe te vetme. 

Ku mund ti gjej transaksionet?

Ne menune majtas klikoni Financa. Klikoni ne kategorine Transaksione.

Si mund te gjej nje transaksion?

Fillimisht selektoni datat qe deshironi te gjeni transaksionet. 

Pasi te keni selektuar datat klikoni ikonen e kerkimit. 

Ju mund te kerkoni sipas dates, numrit, tipit, emrit, menyres, shumes, llogarise, krijuar nga useri dhe nga veprimet.

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian