Informacion i pergjithshem

Kalendari

23 views July 6, 2019 admin 1

Kalendari i rezervimeve eshte nje nder pjeset me te rendesishme te menaxhimit te hotelit. Ne HotelBee ai duket si meposhte:

  1. dhe 2. jane butonat per te naviguar para dhe pas ne kalendar. Mes butonave mund zgjidhni nje date qe te shfaqet ne kalendar.

3. Te ky buton mund te krijoni nje rezerivm te ri

4. Ketu mund te shikoni datat e bllokuara si dhe te mbyllni dhoma

5. Ne anen e majte te kalendarit mund te shikoni dhomat. Ato jane te klasifikuara ne baze te tipit te dhomes qe ju keni.

6. Ne mes te kalendarit keni rezervimet e bera neper data. Rezervimet jane me ngjyra ne baze te statusit te tyre si meposhte:
Blu: Rezervim i konfirmuar
Gjelber: Rezervim i bere checkin (pra eshte akoma ne hotel)
Verdhe: Rezervim qe ka qendruar dhe eshte larguar (checkout)
Gri: Kerkese e bere per rezervim e pakonfirmuar
Kuqe: Rezervim qe nuk ka ardhur

 

Was this helpful?