Hoteli

Pastrimi (Housekeeping)

75 views July 9, 2019 admin 1

Per te kaluar tek tabela me statusin e dhomave shkoni tek Recepsioni (Frontoffice) -> Pastrimi

Aty do ju shfaqet tabela e meposhtme.

Ne tabele do ju shfaqen gjitha dhomat e regjistruara ne hotelin tuaj. Aty mund te shikoni statusin i cili ne baze te rezervimeve te asaj dite ndryshon automatikisht si meposht
Nese rezervimi eshte ne status checkin, dhoma do dali “e zene”.
Nese rezervimi eshte bere check out, dhoma do ndrroje status automatikisht dhe te kaloje “e papastruar”.

Ne menyre qe t’i kaloni stafin tuaj si detyre pastrimin e dhomes mund te klikoni mbi dhomen dhe thjesht zgjidhni emrin e personit (2) qe do beje pastrimin. Ne fund momentin qe pastrimi eshte kryer ju mund te hyni dhe te ndrroni statusin (1) ne “e pastruar”.

Was this helpful?