© 2019, HotelBee by Strowberry Code
sq en

Kontakt

Na kontaktoni dhe ne ju ndihmojme me menaxhimin e hotelit tuaj.

Keni pytje?
Na shkruani!

  Kontaktoni direkt

  Adresa

  Tirana

  Kompleksi Usluga, Rr. Skender Kosturi Nd. 33,
  H.2, Ap. 5, 1016 Tirana
  Tel: +355 69 975 6181

  New Jersey

  157 Robin Hood Road
  07013 Clifton, New Jersey
  Tel: +1 (973) 767-8914