Kalendari i tarifave

Estimated reading: 1 minute 226 views

Where can I find rates calendar?​

  1. Në të majtën tuaj keni Menaxhimi.

  2. Gjeni Menaxhimi dhe klikoni mbi të.

  3. Në menunë e sipërme keni Kalendarin e Tarifave dhe klikoni mbi të

Si mund ta ndryshoj tarifën standarde të një dhome për channel manager?

Find the room you want to change and click on dates you want to change the Room Standard Rate. In channel manager inventory you can put how many rooms you want to sell on your channel manager for the date you want. On channel manager line you put new price you want. After this click send button.

Si të përditësoni tarifat për një kohë të gjatë?

If you want to change prices for a long time follow the steps below:

Klikoni në butonin Përditëso Çmimet që shihni në faqe. 
Check the dates you want to update prices. Select the room you want and put the new price. 
At the send to option select channel manager save new prices. 
Click save and new prices will be update.

Leave a Comment

Share this Doc

Kalendari i tarifave

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian