Fatura Dalje

Estimated reading: 1 minute 276 views

Ku mund te gjej Fatura Dalje?

Ne menune majtas klikoni Financa. Klikoni ne kategorine Fatura Dalje.

Si mund te shtoj nje fature dalje?

Për të shtuar faturat shkoni te faqja e faturave dhe klikoni butonin + që shihni në faqe.

Si mund te ndryshoj nje fature dalje?

  1. Klikoni në regjistrimin që dëshironi të modifikoni.

  2. Bëni ndryshimet që dëshironi. Ju mund të modifikoni emrin e furnitorëve, listën e artikujve etj.

  3. Pasi të keni përfunduar ndryshimet thjesht klikoni ruaj.

Si mund te gjej nje fature dalje?

Klikoni ne ikonen e kerkimit qe ndodhet ne ne faqen e Fatura Dalje. Ju mund te kerkoni sipas: furnizuesit,numrit, dates dhe statusit.

Si mund te fshi nje fature dalje?

  1. Shkoni te lista e faturave dhe zgjidhni rekordin që dëshironi të fshini.

  2. Pasi ta zgjidhni, klikoni në butonin e fshirjes (ikona e koshit) që mund ta gjeni në këndin e sipërm djathtas të tabelës.

  3. Klikoni po në konfirmimin që shfaqet.

Leave a Comment

Share this Doc

Fatura Dalje

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian