Docly

Transaksione

Estimated reading: 1 minute

Ku mund ti gjej transaksionet?

Në menunë e majtë keni Financat. Klikoni mbi financa dhe mund të gjeni kategorinë e transaksioneve në menunë Financa.

Si mund te gjej nje transaksion?

Fillimisht selektoni datat qe deshironi te gjeni transaksionet. 

Pasi te keni selektuar datat klikoni ikonen e kerkimit. 

Ju mund te kerkoni sipas dates, numrit, tipit, emrit, menyres, shumes, llogarise, krijuar nga perdoruesi dhe nga veprimet.

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian