Shpenzimet

Estimated reading: 1 minute 244 views

Ku mund ti gjej shpenzimet?

Ne menune majtas klikoni Financa. Klikoni ne kategorine shpenzimet.

Si mund te shtoj nje fature shpenzimi?

To add expenses go to expenses page and click + button you see on the page.

Si mund te ndryshoj nje shpenzim?

  1. Klikoni në regjistrimin që dëshironi të modifikoni.

  2. Bëni ndryshimet që dëshironi. Ju mund të modifikoni emrin e furnitorëve, listën e artikujve etj.

  3. Pasi të keni përfunduar ndryshimet thjesht klikoni ruaj.

Si mund te gjej nje shpenzim?

Klikoni ne ikonen e kerkimit qe ndodhet ne ne faqen e shpenzimeve. Ju mund te kerkoni sipas : emrit,numrit, dates dhe statusit.

Si mund te fshi nje shpenzim?

  1. Shkoni te lista e shpenzimeve dhe zgjidhni rekordin që dëshironi të fshini.

  2. Pasi ta zgjidhni, klikoni në butonin e fshirjes (ikona e koshit) që mund ta gjeni në këndin e sipërm djathtas të tabelës.

  3. Klikoni po në konfirmimin që shfaqet.

Leave a Comment

Share this Doc

Shpenzimet

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian