Taksat

Estimated reading: 1 minute 233 views

Ku mund te gjej taksat?

Ju mund te konfiguroni taksat ne HotelBee. Per te bere kete ndiqni hapat e meposhtem:
Shkoni tek menuja Financa dhe pastaj te kategoria Taksat.

Si mund te shtoj nje takse?

Fillimisht shkoni ne faqen Taksat.

Klikoni butonin + qe gjendet ne faqe.

Pasi te klikoni butonin + do ju shfaqet faqja me poshte dhe ketu mund te shtoni te dhenat e takses. 

Pasi te keni plotesuar te dhenat klikoni ruaj. 

Si mund te fshi nje takse?

Shkoni ne faqen e taksave dhe gjeni taksen qe deshironi te fshini. Selektoni taksen dhe klikoni fshi te selektuarat. 

Leave a Comment

Share this Doc

Taksat

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian