Kategorite e Shpenzimeve

Estimated reading: 1 minute 158 views

Ku mund te gjej kategorite e shpenzimeve?

Ne menune majtas do gjeni Financa. Klikoni tek financa dhe pastaj klikoni tek Kategorite e Shpenzimeve.

Si mund te shtoj nje kategori shpenzimesh?

Per te shtuar nje kategori shpenzimesh shkoni te faqja Kategorite e Shpenzimeve dhe klikoni butonin + qe eshte ne faqe.

Si mund te ndryshoj nje kategori shpenzimesh?

Gjeni kategorine e shpenzimeve qe deshironi te ndryshoni dhe klikoni siper tij. Beni ndryshimet qe deshironi dhe klikoni ruaj. 

Si mund te gjej nje kategori shpenzimesh?

Klikoni ikonen e kerkimit qe ndodhet ne faqe. Ju mund te kerkoni nje kategori shpenzimi sipas emrit ose pershkrimit. 

Si mund te fshi nje kategori shpenzimi?

Shkoni tek kategorite e shpenzimeve dhe gjeni kategorine qe deshironi te fshini. Selektoni kategorine dhe pastaj klikoni tek fshi te selektuarat. Klikoni po ne faqen e konfirmimit.

Leave a Comment

Share this Doc

Kategorite e Shpenzimeve

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian