Ofertat

Estimated reading: 1 minute 252 views

Ku mund te gjej ofertat?

Ne menune majtas klikoni Financa. Klikoni ne kategorine Ofertat.

Si mund te shtoj nje ofertat?

Per te shtuar nje preventiv klikoni + qe ndodhet ne faqen Oferta.

Si mund te ndryshoj nje Oferte?

  1. Gjeni oferten që dëshironi të modifikoni dhe klikoni mbi të.

  2. Bëni ndryshimet që dëshironi dhe klikoni ruaj. (Gjithashtu mund të shtoni më shumë produkte ose shërbime)

  3. Këtu mund të ndryshoni edhe statusin si p.sh: Aprovuar, Dërguar.

  4. Ju mund të shtoni produkte ose shërbime të pakufizuara. Ajo çfarë ju duhet të bëni është të klikoni në SHTO RRESHT TË RI.

  5. After you make the changes click save.

Si mund te gjej nje oferte?

Klikoni ne ikonen e kerkimit qe ndodhet ne ne faqen e ofertes. Ju mund te kerkoni sipas: emrit te klientit, numrit, dates ose statusit.

Si mund te fshi nje oferte?

Shkoni ne faqen e llogarive. Selektoni llogarine qe deshironi te fshini dhe me pas klikoni fshi te selektuarat. Kujdes: Jo te gjithe perdoruesit mund te fshijne nje fature. Vetem perdoruesit e autorizuar mund te fshijne nje llogari.

Leave a Comment

Share this Doc

Ofertat

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian