HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Mbani nen kontroll aktivitetin e klienteve tuaj

Docly

Llogarite

Estimated reading: 1 minute 51 views

Ju mund te krijoni llogari per te identifikuar menyren se si klientet do paguajne. Llogarite do te perdoren oer menyren se si do paguajne klientet cash apo me karte ose banke.  

Ku mund te gjej llogarite?

Ne menune majtas klikoni Financa. Klikoni kategorine Llogarite.

Si mund te shtoj nje llogari te re?

Per te shtuar nje llogari shkoni tek faqja llogarite dhe klikoni butonin + qe ju shfaqet ne faqe.

Si mund te ndryshoj nje llogari?

Gjeni llogarine qe deshironi te ndryshoni te dhenat dhe klikoni siper saj. Ju mund te ndryshoni tipin e llogarise, emrin, ID e llogarise dhe pershkrimin. Pasi te beni ndryshimet klikoni ruaj. 

Si mund te gjej nje llogari?

Klikoni ikonen e kerkimit qe ndodhet ne faqe. Ju mund te kerkoni nje llogari sipas ID e llogarise, emrit, tipit te llogarise dhe pershkrimit.

Si mund te fshi nje llogari?

Shkoni ne faqen e llogarive. Selektoni llogarine qe deshironi te fshini dhe me pas klikoni fshi te selektuarat. Kujdes: Jo te gjithe perdoruesit mund te fshijne nje fature. Vetem perdoruesit e autorizuar mund te fshijne nje llogari.

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian