Si të shtoni vende POS

Estimated reading: 1 minute 127 views

Së pari ju duhet të shkoni te moduli POS.

Në menyuë e sipërme gjeni pikat e prodhimit dhe klikoni mbi të. Tani duhet të klikoni te SHTO TE RI. Duhet të plotësoni fushat që të mund ta konfiguroni piken e prodhimit ashtu siç dëshironi. Klikoni Ruaj dhe keni shtuar me sukses një Pike Prodhimi.

 

Leave a Comment

Share this Doc

Si të shtoni vende POS

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian