Si te krijoni nje pike shitje

Estimated reading: 2 minutes 143 views

Së pari ju duhet të gjeni POS në menunë e majtë dhe të klikoni mbi të.

Pasi të keni klikuar do të shihni panelin e POS-it. Në menunë e sipërme duhet të gjeni Pikat e Shitjes dhe të klikoni mbi të.Tani do të shihni një faqe boshe me një shenjë të madhe plus. Klikoni në shenjën +.

Tani ju duhet të plotësoni informacionin për pikën tuaj POS. Është e detyrueshme të shtoni një emër në pikën tuaj POS. Ju mund ta personalizoni pikën tuaj POS si të dëshironi duke aktivizuar:

 • Është Aktiv

  Tregon që Pika e Shitjes është aktive dhe gati për përdorim.

 • Dil nga Llogaria

  Përdoruesi do të dalë pas ruajtjes ose pagesës së një porosie.

 • Menaxhimi i Kursit

  Mund ta menaxhoni porosinë sipas kurseve.

 • Ka Tavolina

  Mund të shtoni tavolina në varësi të numrit që keni në ambientin tuaj.

 • Gjithmonë Fiskalizo

  Të gjitha faturat do të fiskalizohen.

 • Ndalo aksesin ndermjet tavolinave

  Përdoruesit nuk do të mund të hapin tavolina të hapura të njëri-tjetri.

Leave a Comment

Share this Doc

Si te krijoni nje pike shitje

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian