Si te beni nje porosi

Estimated reading: 1 minute 100 views

Ju dëshironi të klikoni në pikën e shitjes që dëshironi të merrni porosinë. Tani mund të lundroni nëpër pamje të ndryshme që mund të keni krijuar për atë pikë shitje. Pasi të keni gjetur pamjen e duhur, zgjidhni tevolinen nga e cila dëshironi të merrni porosinë.

Tani mund të shihni produktet që ofron pika juaj e shitjes. Ju keni mundësinë të lundroni nëpër kategori të ndryshme që mund të keni vendosur më parë (kategoritë mund t'i gjeni në krye). Ju mund të zgjidhni produktet dhe pas kësaj keni dy zgjedhje që janë të paguani ose ruani porosinë. Nëse klikoni paguaj, do të shihni mënyrat e pagesës dhe dëshironi të zgjidhni atë që klienti juaj po ju ofron. Nëse zgjidhni ruajtjen, fatura do të printohet edhe një herë dhe do të dërgohet edhe një herë në printerin e kuzhinës.

Leave a Comment

Share this Doc

Si te beni nje porosi

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian