Menaxhoni kursin ne nje porosi

Estimated reading: 1 minute 130 views

Ju mund t'i menaxhoni artikujt në një porosi sipas kurseve dhe t'i dërgoni ato artikuj në kuzhinë të grupuara sipas kurseve.

Për të krijuar një kurs klikoni në butonin SHTO KURS. Pasi të klikoni në butonin, mund të shtoni artikuj në atë kurs. Nëse dëshironi të krijoni një kurs të ri, thjesht mund të klikoni përsëri në butonin dhe do të shihni një kurs të ri të krijuar. Ju mund të lundroni nëpër kurse thjesht duke klikuar mbi të. Ju gjithashtu keni butonin "Dergo Kursin" për të dërguar kursin në kuzhinë.
Për të fshirë një kurs, ju keni një buton të vogël "x" në anën e djathtë të kursit.

Leave a Comment

Share this Doc

Menaxhoni kursin ne nje porosi

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian