Kategorite e Produkteve

Estimated reading: 1 minute 326 views

Ku mund te gjej Kategorite e Produkteve?

Shkoni te POS në anën e majtë dhe klikoni Produkt në menunë e sipërme. Pas kësaj ju mund të shihni Kategoritë e Produkteve siç tregohet më poshtë.

Si mund te shtoj nje kategori produkti?

Nëse dëshironi të shtoni një kategori produkti, klikoni butonin SHTO TE RI që shihni në faqen e kategorisë së produktit.

Vendosini emrin kategorise dhe klikoni ruaj.

Si mund te ndryshoj emrin e nje kategorie produkti?

Nese deshironi te ndryshoni emrin e nje kategori produkte klikoni siper emrit qe deshironi te ndryshoni. Ndryshoni emrin dhe klikoni ruaj. 

Si mund te fshi nje kategori produkti?

Gjeni kategorine e produktit qe deshironi te fshini nga lista dhe chekojeni ate dhe pastaj klikoni ne ikonen fshi te selektuarat. 

Si mund te gjej nje kategori produkti?

Klikoni ikonën e kërkimit nga menaxhimi. Shkruani emrin e kategorisë së produktit që dëshironi të gjeni dhe ai duhet të shfaqet në ekranin tuaj.

Share this Doc

Kategorite e Produkteve

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian