Si te anulloni nje porosi

Estimated reading: 1 minute 159 views

Së pari ju duhet të shkoni te moduli POS.

Pas kësaj ju mund të gjeni në menunë e sipërme ku shkruan Porositë dhe klikoni mbi të.
Tani mund të shihni të gjitha porositë. Mund ti kontrolloni porosite manualisht ose mund të kërkoni sipas filtrit që gjeni në anën e djathtë. Pasi të keni gjetur porosinë, klikoni mbi të. Tani i keni të gjitha detajet për atë porosi. Për të anuluar faturën, mund të shihni opsionin e parë që thotë "ANULLO".

Klikoni mbi të dhe e keni anuluar me sukses porosinë.

Leave a Comment

Share this Doc

Si te anulloni nje porosi

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian