Si te shtoni magazina

Estimated reading: 1 minute 114 views

Së pari ju duhet të shkoni te moduli POS.
Në menunë e sipërme gjeni Produktet. Tani duhet të klikoni mbi magazinat siç e shihni në foton më poshtë.

Pas kësaj do të shihni SHTO TE RI në anën e djathtë ku shkruan magazina. Klikoni mbi të. Tani ju duhet të vendosni një emër në magazinë tuaj i cili është i detyrueshëm. Kodi dhe përshkrimi i magazinës janë opsionale.


Klikoni Ruaj pasi të keni plotësuar informacionin e nevojshëm për magazinen tuaj.

Leave a Comment

Share this Doc

Si te shtoni magazina

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian