Furnizuesit

Estimated reading: 1 minute 233 views

Ku mund ti gjej furnizuesit?

Lista juaj e furnitorëve mund të gjendet në menunë POS. Klikoni POS në të majtë. Pas kësaj, klikoni Furnizuesit në krye të faqes. 

Si mund te shtoj nje furnizues?

Shkoni te menuja Furnizuesit dhe klikoni butonin SHTO TE RI që mund ta gjeni në anën e djathtë.

Detajet qe ju mund te vendosni per nje furnizues.

Ju lutem shikoni foton e meposhte per te pare detajet qe mund te vendosni per nje furnizues, 

Si mund te gjej nje furnizues?

Shkoni te lista e furnizuesve dhe klikoni ikonën e kërkimit. Shkruani emrin që dëshironi të gjeni në shiritin e kërkimit. 

Si mund te ndryshoj nje furnizues.

Gjeni emrin e furnizuesit qe deshironi te ndryshoni tek lista dhe klikoni siper tij. Pasi te keni bere ndryshimet klikoni ruaj. 

Si mund te fshij nje furnizues?

Gjeni një furnizues që dëshironi të fshini dhe zgjidhni atë. Klikoni ikonën e koshit të riciklimit për ta fshirë dhe pas kësaj klikoni Po në dritaren e konfirmimit.

Share this Doc

Furnizuesit

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian