Menaxhimi i produktit

Estimated reading: 1 minute 198 views

Ku mund te gjej produktet?

Si fillim shkoni ne menune POS ne te majten tuaj pastaj do gjeni kategorine Produktet. 

Si mund te shtoj nje produkt?

Nëse dëshironi të shtoni një produkt, klikoni në butonin SHTO TE RI që shihni në faqen e produktit. 

Vendosni te gjitha detajet dhe klikoni ruaj. Nese keni produkte te perbera klikoni e perbere, kjo do ju ndihmoje qe te keni nje inventar me te sakte ne te ardhmen. Zgjidhni POS qe deshironi qe nje produkt te shfaqet. Gjithashtu ju mund te vendosni dhe informacion mbi blerjen e produktit dhe ky informacion perdoret per raportet e inventarit ne te ardhmen.

Si mund te ndryshoj nje produkt?

Gjeni produktin që dëshironi të modifikoni dhe klikoni mbi të. Ju mund të ndryshoni të gjitha llojet e informacionit për atë produkt. Pasi të keni bërë ndryshime, klikoni ruaj. 

Si mund te fshi nje produkt?

Gjeni emrin e produktit qe deshironi te fshini. Pasi ta keni selektuar produktin klikoni fshi te selektuarat. 

Si mund te gjej nje produkt?

Klikoni mbi ikonen e kerkimit dhe shkruani emrin qe deshironi te gjeni.

Share this Doc

Menaxhimi i produktit

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian