Si të transferoni porosinë në rezervim

Estimated reading: 1 minute 98 views

Pasi të keni krijuar një porosi, duhet të klikoni Paguaj. Tani mund të shihni mënyrat e pagesës dhe e fundit është "Ne Rezervim". Përpara se të klikoni në atë buton ju duhet të zgjidhni numrin e dhomës ose emrin e klientit të cilit dëshironi t'i dërgoni këtë porosi.
Pasi ta keni bërë këtë, ju e keni dërguar me sukses atë porosi ne rezervim.

Leave a Comment

Share this Doc

Si të transferoni porosinë në rezervim

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian