HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Mund te sinkronizoni inventarin e dhomave me kanalet e jashtme te shitjeve

Docly

Sherbimet

Estimated reading: 1 minute 62 views

Nese ofroni sherbime ekstra mund ti shtoni ato. Mund te shtoni nje numer te pa limit sherbimesh. Kto sherbime mund ti shenoni ne fature.

Ku mund te gjej sherbimet?

Fillimisht shkoni te menuja POS. Klikoni ne te majten tuaj POS ne te majten tuaj dhe pastaj ne kategorine Sherbimet.

Si mund te shtoj nje sherbim te ri?

Shkoni tek kategoria sherbimet dhe klikoni butonin +. Plotesoni te dhenat per sherbimin dhe klikoni ruaj. 

Si mund te ndryshoj nje sherbim?

Shkoni tek kategoria sherbimet dhe gjeni emrin e sherbimit qe deshironi te ndryshoni. Klikoni siper sherbimit dhe do te shikoni te dhenat, beni ndryshimet dhe klikoni ruaj. 

How can I delete a service.

Gjeni produktin qe deshironi te fshini nga lista dhe chekojeni ate dhe pastaj klikoni ne ikonen fshi te selektuarat. 

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian