Kalendari i tarifave

Estimated reading: 2 minutes 171 views

Ku mund ta gjej kalendarin e tarifave?

Në të majtën tuaj keni Menaxhimi.
Gjeni Menaxhimi dhe klikoni mbi të. 
Në menunë e sipërme keni Kalendarin e Tarifave dhe klikoni mbi të 

Si mund ta ndryshoj tarifën standarde të nje dhome?

Gjeni dhomën që dëshironi të ndryshoni dhe klikoni në datat kur dëshironi të ndryshoni tarifën standarde të dhomës. Aty ku thuhet tarifa standarde vendosni çmimet e reja që dëshironi të aplikoni për atë tarifë kohore që keni zgjedhur dhe klikoni Ruaj. Butoni "Ruaj" ruan çmime të reja vetëm për recepsionin dhe jo për channel manager tuaj. 

Si të përditësoni tarifat për një kohë të gjatë?

Klikoni në butonin Përditëso Çmimet që shihni në faqe. 
Kontrolloni datat që dëshironi të përditësoni çmimet dhe zgjidhni dhomën që dëshironi të vendosni çmimin e ri. 
Në opsionin "dërgo te" zgjidhni recepsionin ose channel manager, te cili dëshironi të ruani çmimet e reja. 
Kliko ruaj dhe çmimet e reja do të përditësohen. 

Si mund ta ndryshoj tarifën standarde të një dhome për channel manager?

Gjeni dhomën që dëshironi të ndryshoni dhe klikoni në datat kur dëshironi të ndryshoni tarifën standarde të dhomës. Në inventarin e channel manager mund të vendosni sa dhoma dëshironi të shisni në channel manager-in tuaj për datat që dëshironi. Aty ku shkruan channel manager dëshironi të shkruani çmimet e reja që dëshironi. Pas kësaj klikoni butonin dërgoni.

Leave a Comment

Share this Doc

Kalendari i tarifave

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian