Monedhat

Estimated reading: 1 minute 223 views

Ku mund t'i gjej Monedhat?

Për të gjetur Monedhat, ndiqni këto hapa Parametrat -> Monedhat 

Si mund të shtoj monedhë të re?

Fillimisht shkoni në faqen tuaj të Monedhave.

Klikoni butonin + qe gjendet ne faqe.

  1. Fillimisht shkoni në faqen tuaj të Monedhave.

  2. Klikoni butonin SHTO TE RI.

  3. Pasi të klikoni në butonin SHTO TE RI, do të shihni këtë faqe dhe këtu mund të shtoni monedhën. 

  4. Kërkoni monedhën sipas vendit.

  5. Pasi të zgjidhni monedhën e vendit, të gjitha detajet e tjera do të plotësohen automatikisht nga sistemi.

  6. Klikoni ruaj nëse dëshironi të ruani monedhën e re ose anulloni nëse dëshironi të mos i pranoni ndryshimet. 

Ju mund të shtoni më shumë se një monedhë në llogarinë tuaj. 

Leave a Comment

Share this Doc

Monedhat

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian