HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Generate branded invoices for your clients

Docly

Llojet e kervateve

Estimated reading: 1 minute 56 views

Para se te vendosni tipin e dhomes ju duhet te shtoni dhe llojet e krevatece qe keni ne hotel. Per te bere kete shkoni tek Menaxhimi -> Llojet e krevateve
Menaxhimi -> Llojet e krevateve

Ketu ju mund te shtoni ose te ndryshoni te dhenat per krevatet.

Si mund te shtoj nje lloj te ri krevati?

Si fillim klikoni ne butonin + -> Vendosni Emrin e krevatit sipas deshires tuaj dhe vendosni kapacitetin -> pastaj klikoni Ruaj dhe lloji i krevatit eshte ruajtur. 

Si mund te fshij nje lloj krevati?

Pasi ju te keni shtuar nje tip krevati ju do ta gjeni emrin ne liste. Gjeni llojin e krevatit qe deshironi te fshini dhe selektojeni. Pasi te keni selektuar llojin e krevatit qe deshironi te fshini klikoni Fshi te Selektuar. Shiko foton me poshte per me shume detaje.

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian