Si te ndryshoj nje rezervim

Estimated reading: 1 minute 263 views
  1. Shkoni tek kryefaqe.

     

  2. Klikoni Rezervimet.

  3. Gjeni rezervimin qe deshironi te ndryshoni nga lista e rezervimeve dhe klikoni siper tij.

     

  4. Klikoni MODIFIKO 

  5. Pasi te keni bere ndryshimet e nevojshme klikoni Ruaj.

Leave a Comment

Share this Doc

Si te ndryshoj nje rezervim

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian